Quantcast
LESS IS NORSE DIDEE

Μια θέση στο πάνθεον της σκανδιναβικής μυθολογίας με το βαθύ, παγερό μπλε “Less is Norse” της OPI 

Σκοτεινό, βαθύ μπλε, σαν το χρώμα που παίρνει ο νυχτερινός ουρανός στις περιοχές κοντά στο βόρειο πόλο, το βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics “Less is Norse” είναι εμπνευσμένο από τις παγωμένες σκανδιναβικές χώρες, στην κληρονομιά των οποίων “κατοικούν” ακόμη εξωτικά και περίεργα πλάσματα.  

O φωτογράφος Πάνος Γεωργίου αποτυπώνει την Αθηνά Μουρκούση στον φωτογραφικό φακό του σε ένα χειμωνιάτικο μομέντουμ, την ίδια στιγμή που το βερνίκι της OPI με το όνομα “Less is Norse” δημιουργεί εικόνες από τα παγωμένα τοπία της Σκανδιναβίας που λούζεται για 6 μήνες το χρόνο στο φως του Βόρειου Σέλαος, μετατρέποντάς την από την κορφή ως τις άκρες των δαχτύλων της σε μια ξωτικίσια φιγούρα, βγαλμένη από την σκανδιναβική μυθολογία. 

Αυτό το πλούσιο, κρεμώδες, βαθύ ναυτικό μπλε βερνίκι είναι ιδανικό για να κάνει τη διαφορά σε σύνολα που βασίζονται σε σκούρους χρωματικούς τόνους και εναρμονίζεται άψογα με το κλασικό και πάντα επίκαιρο smokey eye.    

LESS IS NORSE DIDEE 1

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR