Quantcast
lady black opi 2

Lady In Black: Ο αξεπέραστος δυναμισμός του πιο αισθαντικού μαύρου της OPI 

Βαθύ μαύρο με μεταξένια αίσθηση, σαν τα ολόμαυρα μαλλιά μιας vamp φιγούρας, όπως της αξεπέραστης Anjelica Huston που υποδύεται την Morticia Addams στο “Addams Family”, το βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics “Lady In Black” είναι εμπνευσμένο από την ανεξίτηλη ανά τα χρόνια γοητεία του μαύρου χρώματος. 

Ενώ η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γεωργίου, το έντονο μαύρο βερνίκι της OPI με το όνομα “Lady In Black” μοιάζει τόσο δυναμικό και στιβαρό στις άκρες των δαχτύλων της, όσο ακριβώς χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα που επιλέγει ένα ισχυρό look, χαρίζοντάς της μια απροσδόκητη αυτοπεποίθηση. 

Εκκεντρικό και δυναμικό, αυτό το βερνίκι “διψά” για urban nightlife.

st lady black

Κρατώντας τη χαρακτηριστική αυστηρότητα του μαύρου που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης είναι το ιδανικό χρώμα για να αναδείξει τη διαχρονικότητα του little black dress που κάθε γυναίκα έχει στην γκαρνταρόμπα της ή ένα σαγηνευτικό κλασικό χτένισμα εμπνευσμένο από ηρωίδες άλλων εποχών. 

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR