Quantcast
No Breaker
No Breaker

Sebastian Professional: Η γοητεία θέλει τόλμη

Όταν το Hair Styling σπάει τους κανόνες…


Τα πάντα αλλάζουν, εκτός από το avant-garde

Αυτή η διάσημη φράση του Paul Valery εκφράζει απόλυτα την διαχρονική δίψα των brands για πρωτοπορία και καινοτομία. Ο μόνος κανόνας που απομένει είναι να σπάμε συνεχώς τους κανόνες, όπως δηλώνει το Sebastian: ένα brand που έχει κατορθώσει να αναδείξει το hairstyling στο στερέωμα της μόδας διεθνώς, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για να γίνει η πολυτέλεια καθημερινότητα.

Για το Sebastian, αυτό δεν είναι συμβιβασμός. Είναι η ουσία της ανατροπής,  η φιλοδοξία πίσω από την καινοτομία: Να ανοίγει νέους ορίζοντες δημιουργίας, να φέρνει την πασαρέλα στο street style, να τρέφει την επιθυμία για κάτι διαφορετικό, κάτι ανώτερο. 

Από αυτό το όραμα γεννήθηκε το No.Breaker: Ένα υβριδικό leave-in spray που θα γίνει το τέλειο «primer» για κάθε δημιουργία, κλειδώνοντας την υγεία των μαλλιών και μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας μέχρι και 99%*, με μία μόλις εφαρμογή ανά εβδομάδα. Η επαναστατική σύσταση αυτού του bonding spray προσφέρει ασύγκριτη απαλότητα και, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και την πολυετή τεχνογνωσία του Sebastian, κατορθώνει να δημιουργεί νέους δεσμούς στις ίνες της τρίχας. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να επαναφέρει ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά από θερμικά εργαλεία και τεχνικές βαφής.

Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από μηλικό οξύ (PLEX) που ενισχύει ριζικά τη δομή της τρίχας και πολυμερή styling που προετοιμάζουν τα μαλλιά για οποιοδήποτε hairstyle. Επανορθώνει, ενδυναμώνει και χαρίζει απαλότητα, διατηρώντας το φυσικό σχήμα και όγκο των μαλλιών, για να μπορείς να πειραματίζεσαι χωρίς όρια με το χρώμα, το σχήμα, την υφή τους. Το πρωτοποριακό No.Breaker περιέχει 87% φυσικά συμπληρωματικά συστατικά, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Τόλμησε άφοβα να δώσεις το δικό σου ορισμό στη γοητεία. Ανακάλυψε τις ανατρεπτικές δυνατότητες της πιο ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης και styling Sebastian Professional.

Βγες από τα όρια και μπες στη νέα εποχή του styling, όπου οι κανόνες είναι μόνο… για να σπάνε! 

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR