Quantcast
1615234659425234 lofficiel interview Iris Law Shot by Indigo Lewin wearing La Perla 80 s Archive Collection Jumpsuit 2

Η Iris Law πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή της La Perla

Η αυθεντικότητά της εμπνέει περισσότερους από 400.000 ακόλουθους στο Instagram. H ηθοποιός και μοντέλο Iris Law, κόρη των Βρετανών ηθοποιών Jude Law και Sadie Frost, με τις επιμελημένα φιλτραρισμένες φωτογραφίες της και χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και τη φυσικότητά της, συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes κάθε μέρα. Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της πολυσχιδούς προσωπικότητας της.

Το (πολλά υποσχόμενο) ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη θα γίνει στη μίνι σειρά- αφιέρωμα στους Sex Pistols- του Danny Boyle   με το ρόλο της Soo Catwoman. Αυτά σε ότι έχει να κάνει με την υποκριτική.

Ως γνήσια βαφτιστήρα της Kate Moss, η ενασχόληση με τον κόσμο της μόδας ήταν – σχεδόν- μονόδρομος. Σήμερα είναι το πρόσωπο της νέας συλλογής της La Perla- μιας συλλογής σχεδιασμένης από γυναίκες για γυναίκες- η οποία είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’80, μια δεκαετία που απελευθέρωσε τη θηλυκότητα. Ένας ρόλος που της ταιριάζει τέλεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Γαλλική έκδοση του L’ OFFICIEL μιλάει για αυτή της την εμπειρία, την έμπνευση που αντλεί από τις γυναίκες και την αγάπη της για τη δεκαετία του ’80.

Σε σχέση με τη συνεργασία που είχε με την φωτογράφο Indigo Lewin αναφέρει:

“Η συνεργασία με την Indigo Lewin (φωτογράφος στη συλλογή La Perla) ήταν ένα όνειρο! Λατρεύω τη δουλειά της και τον τρόπο που φωτογραφίζει τις γυναίκες τόσο όμορφα. Yποκλίνεται με αρμονία στις ξεχωριστές δημιουργίες της La Perla που δίνουν στις γυναίκες αυτοπεποίθηση και δύναμη, ενώ τις κάνουν να νιώθουν σέξι .”

1615234689914789 lofficiel interview Iris Law Shot by Indigo Lewin wearing La Perla 80 s Archive Collection Bodysuit 2

1615234704357810 lofficiel interview Iris Law Shot by Indigo Lewin wearing La Perla 80 s Archive Collection Jumpsuit 3

Σχετικά με το νόημα που θέλει να περάσει η capsule συλλογή της La Perla λέει:

“Ελπίζω να είμαι ένα θετικό πρότυπο για τις γυναίκες. Το να είσαι γυναίκα είναι ένα τόσο όμορφο πράγμα και η εξέλιξη του εαυτού σου είναι μεγάλο μέρος αυτού. Η La Perla ιδρύθηκε από μια γυναίκα που δημιουργούσε πάντα με σκοπό να τιμά τις γυναίκες και το γυναικείο σώμα – γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που προσυπογράφω αυτήν τη φιλοσοφία.”

“Οι γυναίκες στη ζωή μου με εμπνέουν κάθε μέρα με την καλοσύνη και το μαχητικό τους πνεύμα. “

Θεωρεί ύψιστο αγαθό την ευγνωμοσύνη και δεν επαναπαύεται στην εμφάνισή της καθώς θεωρεί ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Προσπαθεί να επικεντρώνεται περισσότερο σε ό, τι κάνει στη δική της ζωή μου ή σε αυτά που κάνει για τους άλλους.

Η δεκαετία του ’80 όχι μόνο δεν την έχει αφήσει ασυγκίνητη- πράγμα αναμενόμενο- αλλά με τη συμμετοχή της σε μια συλλογή εμπνευσμένη από αυτή, ανασύρει τις αγαπημένες της ’80s φιγούρες.

“Grace Jones και Leigh Bowery είναι η επιτομή των επαναστατικών προτύπων μόδας. Είδα καταπληκτικές φωτογραφίες της Grace Jones που φορούσε La Perla τη δεκαετία του ’80 και αποπνέει χαρακτηριστική αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Η Molly Ringwald επίσης αποτελεί αγαπημένη φιγούρα της δεκαετίας του ’80 – λατρεύω την αβίαστη αύρα και τα γεμάτα χείλη της.”

1615234652753376 lofficiel interview Iris Law Shot by Indigo Lewin wearing La Perla 80 s Archive Collection Jumpsuit

Source | L’OFFICIEL

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR