Quantcast

Η συλλογή 3 βιβλίων-ωδή στην ιστορική κληρονομιά της Coco Chanel

assouline chanel 3book set 1

Πριν από έναν αιώνα, η Gabrielle “Coco” Chanel έφερε επανάσταση στη γυναικεία μόδα. Ο εκδοτικός οίκος Assouline και το Maison Chanel με αυτή τη συλλογή τριών βιβλίων -συσκευασμένα σε πολυτελή βαλίτσα- γιορτάζουν την πλούσια κληρονομιά του γαλλικού οίκου μόδας. Αποτελούμενη από το τρίπτυχο Chanel Fashion, Chanel Jewelry And Watches και Chanel Fragrance And Beauty, η τριλογία αποτυπώνει την εξέλιξη της μάρκας, από την άνοδο της Coco Chanel έως τον Karl Lagerfeld, εξερευνώντας ξεχωριστά τα τρία τμήματα που έκαναν τον οίκο Chanel αυτό που είναι σήμερα διαθέτοντας πάνω από 180 εικονογραφήσεις.

Ως γνήσια καινοτόμος, η Coco Chanel, έφερε μια πιο πολυτελή “πολυπλοκότητα” που μίλησε στις γυναίκες της υψηλής κοινωνίας του Παρισιού. Οι αναγνώστες βλέπουν την ιστορία να εξελίσσεται καθώς ο θρυλικός Karl Lagerfeld αναλαμβάνει για δεκαετίες, πριν αφήσει τα πάντα στη Virginie Viard μετά το θάνατό του.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αιώνα, το Chanel Jewelry Creation Studio δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και μοντέρνα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής συλλογής κοσμημάτων “Bijoux de Diamants”. Επιπλέον, το Chanel Watchmaking Creation Studio είναι από τα κορυφαία στο Haute Horlogerie. Εκεί, τα ρολόγια είναι σχεδιασμένα με πρακτικότητα, στυλ και  λεπτομερή χειροτεχνία.

Το 1921, η Coco δημιούργησε το Chanel No.5, ένα άρωμα που παραμένει ηγετική δύναμη στη βιομηχανία αρωμάτων,  100 χρόνια μετά. Η πρώτη της σειρά μακιγιάζ ξεκίνησε το 1924, ακολουθούμενη από την συλλογή προϊόντων περιποίησης δέρματος το 1927. Η Chanel Beauty έχει τηρήσει υψηλά πρότυπα για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών της.

assouline chanel 3book set 7 assouline chanel 3book set 2 assouline chanel 3book set 3 assouline chanel 3book set 4 assouline chanel 3book set 5 assouline chanel 3book set 6

Συγγραφείς: Anne Berest, Fabienne Reybaud & Marion Vignal // (240 σελίδες)

H συλλογή κυκλοφορεί και πωλείται προς 75 $.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR