Quantcast
KitchenAid Stand2520Mixer Honey Lifestyle 3

Το νέο χρώμα που προσθέτει η KitchenAid στη συλλογή της

Τα νέα μαγειρικά σκεύη μπορεί μερικές φορές να αποτελούν μια αγορά- επένδυση που ικανοποιεί όχι μόνο λειτουργικές αλλά και διακοσμητικές ανάγκες. Η εταιρεία που έχει εδραιώσει τη θέση της στον τομέα αυτό, η KitchenAid, παρουσίασε για φέτος, ένα νέο χρώμα, το χρώμα για το 2021 το οποίο είναι μια ζεστή νότα του μελιού και θα δοθεί σε δύο από τις πιο χρήσιμες συσκευές κουζίνας.

Honey ή με άλλα λόγια, η απόχρωση του μελιού είναι το πιο πρόσφατο χρώμα στη μεγάλη γκάμα χρωματιστών συσκευών της KitchenAid, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη λάμψης της πορτοκαλί απόχρωσης . Η πορτοκαλί απόχρωση εντοπίζεται ανάμεσα σε αυτή του λωτού και  του μανταρινιού – ένα φωτεινότερο πορτοκαλί από  αυτό του φθινοπώρου με μια πινελιά εσπεριδοειδών περισσότερο τροπική.

Δύο από τα κλασικά εργαλεία της KitchenAid διατίθενται τώρα στο νέο χρώμα: το εμβληματικό Artisan Series 5 Quart Tilt-Head Stand Mixer και το ισχυρό K400 Variable Speed ​​Blender. Το μίξερ υπάρχει σε συνολικά 48 χρώματα και η τελευταία έκδοση περιέχει εξαρτήματα που μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το μπλέντερ K400 έχει ισχυρές δυνατότητες και διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού για να κάνει τον καθαρισμό απλό και εύκολο.

Η KitchenAid αποτελεί έμπνευση όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και στα interiors του πιο πολυσύχναστου δωματίου του σπιτιού, από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά με έγχρωμα προϊόντα, το 1955. “Για την KitchenAid, έχει γίνει όλο και πιο εμφανές ότι η ζεστασιά μεταξύ των ανθρώπων στην κουζίνα είναι υψίστης σημασίας”, δήλωσε ο Jon Bellante, διευθυντής μάρκετινγκ της KitchenAid. “Η έμπνευσή μας για φέτος, το μέλι, δεν είναι απλώς ένα προϊόν που χρησιμοποιούμε σε συνταγές σε όλο τον κόσμο. Είναι μια πρόσκληση για συνεργασία και μια υπενθύμιση της χαράς που προέρχεται από αυτή.” προσθέτει.

image image 1

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR