Quantcast

Rikard Frost: Ο νέος CEO της Filippa K

rikard

Το σκανδιναβικό brand Filippa K ανακοίνωσε ότι ο Rikard Frost θα είναι ο νέος CEO από τον Απρίλιο αναφέροντας ότι  η άφιξη αυτή αποτελεί “ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο τόσο για εκείνον όσο και για το brand” καθώς “ενώνει τις αξίες και την κληρονομιά της Filippa K με την εμπειρία και το ταλέντο του”.

Το brand, το οποίο αναπτύσσεται διεθνώς, αναζητούσε καιρό έναν “βετεράνο της βιομηχανίας της μόδας με πλούσιο βιογραφικό ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξή του σε παγκόσμια κλίμακα”, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της,  Joakim Skarborg, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της μητρικής της εταιρείας Novax.

Ο νέος του ρόλος σημαίνει ότι ο Σουηδός Rikard Frost επιστρέφει στην πατρίδα του, αποχωρώντας από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου για τον Alexander Wang στη Νέα Υόρκη.

“Έχει εμπειρία και αυτό τον καθιστά σε θέση να οδηγήσει στο σωστό δρόμο τα φιλόδοξα σχέδια της Filippa K και να υποστηρίξει τη βιώσιμη αλλαγή στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας.” δήλωσαν πρόσωπα από τη διεύθυνση της εταιρίας.

Σημαντικό είναι επίσης ότι ο Frost ήταν πίσω από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Acne Studios για πάνω από μια δεκαετία κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει έντονη κατανόηση του σκανδιναβικού στιλ.

Ο ίδιος ο Frost είπε ότι ο νέος του ρόλος είναι “μια ακαταμάχητη ευκαιρία” και ανυπομονεί να είναι σε θέση να “οδηγήσει πραγματικές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας σε παγκόσμια κλίμακα”.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR