Quantcast

Reebok x Maison Margiela

REEBOK X MAISON MARGELA CLASSIC LEATHER TABI IN BIANCHETTO

Ο οίκος Maison Margiela και η Reebok ανακοινώνουν την κυκλοφορία του Classic Leather Tabi in bianchetto, ένα νέο sneaker που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου 2021 στo πλαίσιo της συνεχιζόμενης και επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δυο brands. Βασισμένο στην μοναδική καλλιτεχνική ματιά του creative director John Galliano, το sneaker εκφράζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γαλλικού οίκου μόδας, μέσα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχέδια του sportswear brand.

Στο τελευταίο κεφάλαιο της συνεργασίας – που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές του 2020 – το νέο στυλ αντιπροσωπεύει τη διαχρονική ματιά του οίκου Maison Margiela, συνδυασμένη με τη μοντέρνα προοπτική της Reebok. Ενώνοντας την καινοτομία με τη νοσταλγία, η μόδα συναντά τη λειτουργικότητα μέσα από ένα σύγχρονο σχεδιασμό με διαχρονική γοητεία.

Το Classic Leather Tabi συνδυάζει δύο icons σε ένα. Ο οίκος Maison Margiela δημιούργησε το sneaker Tabi το 1988. Με τον πρωτότυπο σχεδιασμό split-toe και το χαρακτηριστικό αποτύπωμα που δημιουργεί, συμβολίζει τη φιλοσοφία της σχεδιαστικής αποδόμησης που χαρακτηρίζει τον οίκο μόδας, καθώς και τη θεματική της πραγματικότητας εναντίον της ψευδαίσθησης.

Ένα εκπληκτικό παπούτσι ιδανικό για τρέξιμο, το Classic Leather από το 1983 έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και παραμένει ένα από τα πιο αξιόλογα και αναγνωρίσιμα παπούτσια της Reebok. Για τη συγκεκριμένη συνεργασία, το Classic Leather ανακατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου για να φιλοξενήσει το σχεδιασμό Tabi split-toe. Το στιλ έχει δημιουργηθεί από δέρμα nappa με σόλα EVA. Είναι φτιαγμένο με βαμμένη λευκή επίστρωση σε μαύρη δερμάτινη βάση, αντικατοπτρίζοντας την εμβληματική τεχνική «Bianchetto» του Maison Margiela.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR