Quantcast

ELIVI SKIATHOS: You will find ELIVI… where the sun sets #eliviful

Μέσα σε 3 λεπτά, όλη η εμπειρία του #eliviful ξεδιπλώνεται στα μάτια μας καθώς το ELIVI SKIATHOS μας μυεί στη σύγχρονη φιλοσοφία του και ταυτόχρονα μας προσκαλεί να ζήσουμε, ίσως την πιο ωραία εμπειρία της ζωής μας.


Ξέρεις ότι ένα μέρος είναι ιδανικό για διακοπές, όταν από την πρώτη στιγμή που το ανακαλύπτεις θέλεις να βρεθείς εκεί. Όταν φτάνεις και δε θέλεις να φύγεις. Όταν φεύγεις και σκέφτεσαι τη στιγμή που θα επιστρέψεις…

Το Elivi Skiathos αποτελεί την επιτομή αυτής της συνθήκης. Ένα δημιούργημα που “υποκλίνεται” στο περιβάλλον, στο κάλλος της φύσης και στα μαγικά τοπία των Σποράδων. Ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένο για να εμπνεύσει τα συναισθήματα της πληρότητας και της απόλαυσης.

Βρίσκεται στη Σκιάθο, το πιο κοντινό νησί στη στεριά από το σύμπλεγμα των Σποράδων, ακριβώς πάνω από τις Κουκουναριές. Εκεί, που η διαμονή  φαντάζει κάπως… έξω από αυτό τον κόσμο. Η ιδιοκτησία καταλαμβάνει μια πλαγιά που περιβάλλεται από πευκόδασος, απέχει μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου και το Λιμάνι του νησιού, και περιέχει μοναδικές πισίνες που σκιάζονται από πεύκα και καταπράσινα δέντρα, καλαίσθητες δομές κτιρίων που εναρμονίζονται με τη φύση και γίνονται η συνέχειά της, καθώς και από υψώματα και μικρούς λόφους που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο μπλε της θάλασσας. 

Τα μινιμαλιστικά δωμάτια με τις μοναδικές λεπτομέρειες καθώς και οι χώροι εστίασης όπως τα beach bars και τα εστιατόρια του ELIVI SKIATHOS, είναι διακοσμημένα σε στυλ μητροπολιτικό, με ψήγματα ελληνικής νησιωτικής φιλοσοφίας. Σε κάθε σημείο του, αντιλαμβάνεται κανείς τις προσωπικές πινελιές των πιο δημιουργικών ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Ανθρώπων, που έχουν ξεχωρίσει με το ταλέντο τους, τα δημιουργήματά τους και με την πορεία τους στο χρόνο. 

Το ELIVI SKIATHOS δεν είναι απλά ένα πολυτελές θέρετρο. Το ELIVI SKIATHOS, παρά τα 3 μόλις χρόνια λειτουργίας του, κρύβει πίσω του μια ιστορία που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, αφοσιώνονται, δουλεύουν σκληρά και νιώθουν πλήρεις όταν προσφέρουν -μέσα από μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας- αυτό που ζητά και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Με ανεμπόδιστη θέα στο μπλε της θάλασσας και στο Αιγαίο πέλαγος και με πρόσβαση σε εκλεπτυσμένη κουζίνα όλων των επιλογών (Leda & The Swan Restaurant), ένα κέντρο σπα, χαμάμ, σάουνα και πολλές επιλογές άσκησης όπως γήπεδα τένις και μπάσκετ αλλά και γυμναστήριο, το Elivi Skiathos έκτασης 200 στρεμμάτων και τα 3 συγκροτήματα από τα οποία αποτελείται (Elivi Xenia Hotel, Grace Suites και Nest Villas&Suites) είναι η επιτομή της ιδιωτικής πολυτέλειας και του πιο ανατρεπτικού ελληνικού hospitality. 

Μέσα σε 3 λεπτά, όλη η εμπειρία του #eliviful ξεδιπλώνεται στα μάτια μας καθώς το ELIVI SKIATHOS μας μυεί στη σύγχρονη φιλοσοφία του και ταυτόχρονα μας προσκαλεί να ζήσουμε, ίσως την πιο ωραία εμπειρία της ζωής μας.

#EliviSkiathos
#eliviful

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR