Quantcast

Τα Rinascente σε Μιλάνο και Ρώμη εντυπωσιάζουν και φέτος με τον θεματικό στολισμό τους

Παρά το δεύτερο lockdown και τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόζονται και αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγω του covid-19, τα καταστήματα Rinascente, για ακόμα μια χρονιά, ακολουθούν την παράδοση των Χριστουγέννων και μετατρέπονται σε υπερθεάματα. Φέτος, όλα τα πιο γνωστά ίσως ιταλικά καταστήματα, είναι έτοιμα να κάνουν τα μάτια των Ιταλών να λάμπουν για ακόμα μια χρονιά με χρώματα, εντυπωσιακά συστήματα φωτισμού και στολισμού βγαλμένους από παραμύθι, για τα Χριστούγεννα του 2020.

Διατηρώντας την ελπίδα, τα εξωτερικά μέρη των ιταλικών καταστημάτων και φέτος είναι ντυμένα με ομορφιά και δημιουργικότητα. Στο Μιλάνο και στη Ρώμη, φιλοξενούν τον φανταστικό κόσμο της Lemax, μια κορυφαία μάρκα που παράγει κουτιά μουσικής, μινιατούρες και θεματικά δημιουργήματα.

Από την 1η Δεκεμβρίου, τα φώτα του Rinascente στην Piazza Duomo του Μιλάνου και της Ρώμης άναψαν και φιλοξενούν όλες τις αξεπέραστες δημιουργίες της Lemax. Πίστες σκι γεμάτες αθλητές και λάτρεις, γιορτινά και διασκεδαστικά τοπία, ονειρεμένα σύννεφα, πολύχρωμα μπαλόνια, τελεφερίκ, αεροπλάνα και τρένα που περνούν από το ένα παράθυρο στο άλλο. Αυτά είναι μερικά από τα φαντασμαγορικά στοιχεία των καταστημάτων για τις φετινές γιορτές.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR