Quantcast

Ο Ιταλός σχεδιαστής Giuseppe Zanotti επανακυκλοφορεί τα πιο σημαντικά δημιουργήματά του

Ο Ιταλός σχεδιαστής υποδημάτων παρουσιάζει νέες ερμηνείες των εικονικών δημιουργιών του.

Ο σχεδιαστής παπουτσιών Giuseppe Zanotti μας προσφέρει μια πρώτη ματιά στην Icons, μια νέα συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα πιο διάσημα δημιουργήματα της ιταλικής πολυτελούς ετικέτας, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώτο στη σειρά της συλλογής έρχεται το Venere Sandal, το οποίο προκαλεί για ακόμα μια φορά τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του, να αποκτήσουν ξανά -ίσως- το πιο σέξι παπούτσι του οίκου.

Το συγκεκριμένο έκανε το ντεμπούτο του στη συλλογή Fall/Winter 2013 του Giuseppe Zanotti, το οποίο το φόρεσε η  Jennifer Lopez, η Gwen Stefani και η Anja Rubik. Ως μέρος της επανακυκλοφορίας του, ο Zanotti προσφέρει μερικές νέες ακόμη επιλογές χρωμάτων στο αρχικό μαύρο και χρυσό, οι οποίες είναι: κόκκινο σουέτ και μαύρο σουέτ με ασημί.

Μετά από αυτή τη συναρπαστική πρώτη ματιά, ο Zanotti είναι ενθουσιασμένος που συνεχίζει να ασχολείται με τα πιο λαμπερά και ταυτόχρονα κλασικά κομμάτια του, δηλώνοντας “Far from nostalgic, this project is a fresh chance to write an exciting new story”.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR