Quantcast

Gabriela Hearst: Η νέα creative director του οίκου Chloé

O Riccardo Bellini, ο CEO της Chloé, ανακοίνωσε πως η Gabriela Hearst είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του γαλλικού οίκου, μετά από την αποχώρηση της Natacha Ramsay-Levi.

Η πρώτη συλλογή της Hearst αναμένεται να λανσαριστεί τον Μάρτιο και θα αφορά τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει ως καλλιτεχνική διευθύντρια του ομώνυμου brand της με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Στο δελτίο τύπου, η ίδια μίλησε για το όραμα που έχει από το νέο της ρόλο και εξέφρασε την εκτίμησή της στις γυναίκες συναδέλφους της που ήταν προκάτοχοι της νέας της θέσης. «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή που λαμβάνω μέσα στο οίκο Chloé», δήλωσε η ίδια. «Είμαι ευγνώμων στη Natacha Ramsay-Levi και σε όλους τους άλλους εκπληκτικούς σχεδιαστές που ήταν προκάτοχοι της θέσης μου και βοήθησαν στο να υλοποιήσουμε το όραμα του Gaby Aghion. Είμαι ενθουσιασμένη για την ευκαιρία αυτή  που μου δίνετε να εργαστώ υπό την ηγεσία του Riccardo Bellini και να τον υποστηρίξω στη δέσμευσή του να δημιουργήσει μια επιχείρηση που είναι κοινωνικά ευσυνείδητη και συμπορεύεται με περιβάλλον.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR