Quantcast

Serial 1: Το πρώτο e-bike της Harley Davidson

Από την Αρετή Ζώρου


Η Harley-Davidson, μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών, παρουσίασε την πρώτη της απόπειρα εισόδου στον κόσμο των e-bikes.

Πρόκειται για το Serial 1, ένα ποδήλατο που είναι εμπνευσμένο από την κλασική μοτοσυκλέτα “Serial Number One” της εταιρείας από το 1903. Το πανέμορφο ηλεκτρικό ποδήλατο ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο παλιό και στο νέο, συνδυάζοντας μια vintage αισθητική μαζί με όλες τις σύγχρονες λεπτομέρειες που περιμένει κανείς να δει σε ένα e-bike.

Για παράδειγμα, ένα λεπτό μαύρο πλαίσιο λειτουργεί ως βάση για το καφέ δερμάτινο κάθισμα και το εργονομικό τιμόνι, ενώ λευκά ρετρό ελαστικά τυλίγονται γύρω από δύο ζάντες πολλαπλών ακτίνων. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας βοηθά στην οδήγηση του ποδηλάτου όταν δεν θέλετε πλέον να κάνετε πετάλ, ενώ φωτεινά λογότυπα μεταφέρουν το Serial 1 στη σύγχρονη εποχή.

Η τιμή για το Harley-Davidson Serial 1 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά διάφορες πηγές το θεωρούν άξιο ανταγωνιστή στο χώρο των e-bikes, με την τιμή του να αναμένεται να φτάσει μερικές χιλιάδες ευρώ.

Η Harley-Davidson πρόκειται να κυκλοφορήσει το Serial 1 τον Μάρτιο του 2021, με περισσότερες πληροφορίες να ανακοινώνονται στις 16 Νοεμβρίου.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR