Quantcast

Το πολυτελές σουηδικό κάστρο του 14ου αιώνα με τη σημαντική κληρονομιά

Οι ροζ τοίχοι και οι πυργίσκοι του Gärsnäs Castle της Σουηδίας, μοιάζουν σαν να έχουν βγει από κάποιο παραμύθι, αν και το φρούριο χρονολογείται πίσω στο 14ο αιώνα.

Υπάρχει πληθώρα ιστοριών γύρω από το κάστρο, που βρίσκεται στη δυτική Σουηδία, στην περιφέρεια Österlen. Φημολογείται ότι έχει φιλοξενήσει περισσότερα από ένα μέλη της Βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, ενώ υποθετικά κατοικείται από έναν λόρδο που στοιχειώνει το κάστρο και τα εδάφη του.

Υπάρχουν 27 δωμάτια μέσα στη Σουηδική κατοικία, διακοσμημένα με διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένων μιας πληθώρας από έντονες ταπετσαρίες και μοτίβα στους χώρους της υποδοχής. Ιστορικά στοιχεία και έπιπλα, όπως σόμπες καλυμμένες με πλακάκια και παραδοσιακά τζάκια, υπάρχουν επίσης στον χώρο, ενώ στην κορυφή του κτιρίου βρίσκεται μια ευρύχωρη σοφίτα.

Το Gärsnäs Castle διατίθεται προς πώληση στην τιμή των σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ ενώ θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο εξοχικό θέρετρο, ένα πιθανό τουριστικό έργο ή ακόμη και ένα χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Source Thespaces

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR