Quantcast
Iggy Pop

Iggy Pop, A$AP Rocky και Tyler, The Creator στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Iggy Pop, A$AP Rocky και Tyler, The Creator υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Harmony Korine για τον οίκο Gucci.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci, Alessandro Michele, αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα ανδρική συλλογή της brand, δημιουργώντας μια καμπάνια εκκεντρική και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τρεις ιδιοσυγκρασιακοί μουσικοί συνεργάστηκαν με τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Harmony Korine, ο οποίος σύνθεσε εικόνες ενός τυπικού ροκ σταρ lifestyle, σε μια έπαυλη της Καλιφόρνιας.

«Το αποτέλεσμα είναι μια ομαδική καμπάνια με τρεις άντρες που πιστεύω πως πέρασαν καλά. Υπάρχει πάντα αυτή η εικόνα εκκεντρικότητας, επειδή στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι εκκεντρικοί. Ήταν όμορφο να τους βλέπεις μαζί, τόσο φαινομενικά διαφορετικούς αλλά πολύ παρόμοιους», εξηγεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci. Iggy Pop Iggy Pop

«Είναι ένα ακόμη κεφάλαιο του ταξιδιού. Με αυτές τις καμπάνιες, δουλεύω πάνω σε διαφορετικούς τρόπους του να είσαι κομψός και οι συγκεκριμένοι τρεις άντρες ενσωματώνουν τέλεια την ιδέα. Ίσως η κομψότητα είναι κάτι στον αέρα για το οποίο μερικές φορές δεν είσαι καν έτοιμος. Η ανδρική κομψότητα μπορεί να είναι απρόβλεπτη και περίεργη», λέει ο Alessandro Michele.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR