Quantcast

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό του David Bowie τοποθετείται στο Brighton Museum

Μια συλλογή από σπάνιες και ακυκλοφόρητες εικόνες του David Bowie πρόκειται να προβληθούν τον επόμενο μήνα σε μια έκθεση στο Brighton Museum and Art Gallery.

Πρόκειται για εικόνες από τη δεκαετία του ’70, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του γνωστού καλλιτέχνη. Οι λήψεις έχουν γίνει από τον Geoff MacCormack, παιδικό φίλο του Bowie, ενώ κάθε σκηνή απεικονίζει πολύ στοχευμένα τον τραγουδιστή στην πιο δημιουργική του περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του Bowie με τους The Spiders From Mars, ο MacCormack προσκλήθηκε να τους συνοδέψει στην τριετή περιοδεία τους, κάτι που απείχε πολύ από την μέχρι πρότινος εργασία του στις πωλήσεις μιας κατασκευαστικής εταιρείας.

Στις εικόνες περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την πρωταγωνιστική εμφάνιση του Bowie στην ταινία The Man Who Fell to Earth, καθώς επίσης και σκηνές από το ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό αλλά και άλλες σπάνιες και εγγύς στιγμές του καλλιτέχνη.

Η συλλογή με τίτλο “Rock ‘n’ Roll With Me Bowie/MacCormack 1973-76”, αποτελείται από 60 εικόνες και θα εκτίθεται από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 6 Ιουνίου στο Brighton Museum and Art Gallery.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR