Το νέο concept store της New Balance εμπνέεται από τα ιαπωνικά Tea Houses

H New Balance άνοιξε τις πόρτες του νέου concept store της, στο Τόκιο. Το απόκτημα της εταιρείας με το όνομα “T-HOUSE”, σχεδιάστηκε από τον Tsunemu Nagasaka, ο οποίος εμπνεύστηκε από το design των ιαπωνικών tea houses.

Η ολόλευκη πρόσοψη του καταστήματος με τις απλές σχεδιαστικές γραμμές δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κεντρική, ξύλινη είσοδο του καταστήματος, η οποία τραβάει τα βλέμματα του κοινού καθώς έρχεται σε έντονη αντίθεση με το ολόλευκο χρώμα. Στο εσωτερικό, ένα ρουστίκ αποτέλεσμα συνδυάζεται επίσης με το λευκό χρώμα και οι ξύλινες προσθήκες δημιουργούν έναν χώρο φιλόξενο.

Στον πρώτο όροφο μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του, ενώ στον δεύτερο φιλοξενούνται τα σχεδιαστικά γραφεία της εταιρείας για την ομάδα του Τόκιο.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Eric & Michael Dayan: Οι νέοι ιδιοκτήτες του οίκου Sonia Rykiel