Quantcast

Quafiz: Το Michelin εστιατόριο της Ν. Ιταλίας στο ονειρεμένο κτήμα του 18ου αιώνα

Ένας γευστικός θησαυρός στην περιοχή της Καλαβρίας στην νότια Ιταλία, με το όνομα Quafiz, φωλιάζει στους πρόποδες των βουνών Aspromonte, σε ένα κτήμα του 18ου αιώνα που περιβάλλεται από ελαιώνες. Το εστιατόριο Qafiz, βραβευμένο με αστέρι Michelin, είναι «παιδί» του βραβευμένου σεφ Nino Rossi και της Rossella Audino.

Η Rossella Audino δημιούργησε τους εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας σε αυτούς μια ρουστίκ αισθητική η οποία ενισχύεται με απαλούς χρωματισμούς και που σκοπό έχει να αναδείξει την ιστορία του κτιρίου. Η ατμόσφαιρα του Qafiz αποτίει φόρο τιμής στην ποιμαντική κληρονομιά της περιοχής και στην κουζίνα του σεφ Nino Rossi, η οποία περιέχει τοπικές γευστικές προτάσεις.

Η Audino και ο Rossi έχουν φιλόδοξα σχέδια και για το υπόλοιπο διαθέσιμο κομμάτι του κτήματος, που σκοπό θα έχουν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Σκοπός τους είναι να μετατρέψουν μέρος της βίλας που υπάρχει, σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο, με τέσσερα υπνοδωμάτια και μία σουίτα με θέα στα βουνά της περιοχής.

Source Thespaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR