Quantcast

Alexander Wang x Bvlgari: Η νέα “Serpenti” hero bag

Έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή (‘Serpenti through the eyes of Alexander Wang’) που εμπνέεται από ένα ρολόι Bvlgari από τη δεκαετία του 1960. Πρόκειται για την κλασσική τσάντα Serpenti με προσθήκη νέων κουμπωμάτων από επιχρυσωμένο ορείχαλκο και κόκκινα μάτια από σμάλτο.

Ο Wang έκανε και μια ακόμη αλλαγή καθώς η τσάντα μπορεί να φορεθεί ως belt-bag, crossbody-bag ή ως clutch. Εκτός από τις κλασικές ασπρόμαυρες εκδόσεις, η τσάντα διατίθεται σε τρία νέα χρώματα αφιερωμένα στην άνοιξη, σε αποχρώσεις baby blue, ροδακινί και ροζ μόνο για την Κίνα.

Η εν λόγω τσάντα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης σε έξι διαφορετικά στυλ: Belt Bag, Duette, Shopping Tote, Two-in-One Satchel, Minaudière και Triplette. Το καθένα έχει επιλογές χρωμάτων, μεγέθους και υφών ενώ είναι διαθέσιμη προς πώληση στον επίσημο ιστότοπο του οίκου Bvlgari.

Για πρώτη φορά μια μεγάλη μάρκα κοσμημάτων και ρολογιών λανσάρει μια επιτυχημένη συλλογή πολυτελών τσαντών, χάρη στο σχεδιαστή με τον οποίο συνεργάζεται, τον Alexander Wang, ο οποίος ενώ κάνει εμφανή την επιρροή του στο σχεδιασμό ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της συλλογής Serpenti συνδυάζοντας τις παραδοσιακές σιλουέτες Bulgari με εκλεκτικά σχήματα.

«Όταν οι άνθρωποι από τον οίκο Bulgari με πλησίασαν για να συνεργαστούμε, ήξερα ότι ήθελα να δημιουργήσω κάτι καθημερινό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές που την ίδια στιγμή να είναι επιθυμητό για καταναλωτές όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο.» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Alexander Wang.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR