Quantcast

Ο Matthew Williams είναι ο νέος creative director του οίκου Givenchy

O 34χρονος Matthew M. Williams, ο αυτοδίδακτος designer, που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ανέπτυξε στενές σχέσεις με κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας της μόδας, της τέχνης, της μουσικής και της φωτογραφίας, αναλαμβάνει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον γνωστό οίκο Givenchy.

Τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, ο σχεδιαστής λάνσαρε το δικό του brand, με όνομα Alyx, με την πρωτοπορία και την καινοτομία να το κάνουν ξεχωριστό και αγαπητό. Σύντομα η δουλειά του τράβηξε το ενδιαφέρον της βιομηχανίας, κάνοντάς τον υποψήφιο για το LVMH Prize for Young Fashion Designers το 2016. Από τότε, το brand επαναπροσδιορίστηκε αλλάζοντας το όνομά του σε “1017 Alyx 9SM” και ξεχώρισε για την ιδιαίτερη ματιά του στις γυναικείες και ανδρικές συλλογές, όπως και για τις συνεργασίες του με εταιρείες κολοσσούς.

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο της μόδας, ο Matthew Williams ανακοινώνεται ο νέος creative director του ιστορικού οίκου Givenchy, σε μία συνεργασία που γεννιέται στο πλαίσιο των κοινών αξιών και αρχών που μοιράζονται τα δύο μέρη. Η θητεία του στο τιμόνι του οίκου ξεκινά επίσημα από τις 16 Ιουνίου 2020, με τον Williams να αναλαμβάνει τη δημιουργική προετοιμασία των γυναικείων και ανδρικών συλλογών. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να σχεδιάζει ανεξάρτητα για το δικό του brand που εδρεύει στην Ιταλία.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του νέου ρόλου του σχεδιαστή, ο CEO και Πρόεδρος του οίκου, Renaud de Lesquen, δήλωσε: «Θέλω να καλωσορίσω θερμά τον Matthew Williams στον οίκο Givenchy. Είμαι πεπεισμένος ότι με την τολμηρή προσέγγισή του στον σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα, και σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία του με την υπόλοιπη ομάδα και τα ατελιέ, ο Matthew θα απογειώσει τον οίκο».

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR