Quantcast

Johnny Coca: O νέος creative director των αξεσουάρ του οίκου Louis Vuitton

Από την Κατερίνα Γιογάκη

Ο Ισπανός σχεδιαστής έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλους οίκους (Bally, Celine/Phoebe Philo) ενώ η τελευταία του συνεργασία που κράτησε 5 χρόνια ήταν με τον οίκο Mulberry (την οποία άφησε πίσω του το Μάιο) και από τις 2 Ιουνίου συνεργάζεται με τον Nicolas Ghesquière (δημιουργικό διευθυντή του οίκου LV από τον Νοέμβριο του 2013) στο δημιουργικό κομμάτι των δερμάτινων αξεσουάρ του Γαλλικού οίκου. Συγκεκριμένα θα είναι υπεύθυνος για τις τσάντες, για ειδικές παραγγελίες και τη σειρά των γυαλιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Coca είχε ξαναδουλέψει στον οίκο Louis Vuitton, οπότε η πρόταση για επιστροφή του είναι δείγμα εμπιστοσύνης των ανθρώπων του οίκου και συνάμα τιμητική για εκείνον και τη δουλειά του, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει.

«Για εμένα, το ταξίδι επιστρέφει τώρα στο σημείο εκκίνησης, στο σημείο όπου ήμουν αρκετά τυχερός για να ακονίσω το πάθος μου. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη δημιουργική μου περιπέτεια, σε ένα εξαιρετικό εργαστήριο που συνδυάζει την κληρονομιά και τον νεωτερισμό.» αναφέρει στο δελτίο τύπου.

Αντίστοιχα ο Ν. Ghesquière αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση: «Η ομάδα και εγώ,  ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του στον εμπνευσμένο κόσμο του Louis Vuitton.»

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR