Quantcast

BBOLD: Τα νέα sneakers της Balmain εγκαινιάζουν μια νέα εποχή

Ο γνωστός οίκος Balmain εντυπωσιάζει αυτή την Άνοιξη, χάρη στην κυκλοφορία της νέας συλλογής sneakers “BBOLD”.

Όλα τα σχέδια διαθέτουν διπλή σόλα και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να «εξυψώσουν» όλους τους νέους δημιουργούς, τους ανήσυχους στοχαστές και τις καινοτόμες προσωπικότητες των καιρών. Αντισυμβατική και στο σχεδιασμό αλλά και στην προσέγγιση απέναντι στην αγορά των πολυτελών sneakers, η συλλογή αντιπροσωπεύει μια εποχή επανεφεύρεσης του οίκου, μια εξερεύνηση σε νέα εδάφη όπου η αυτοπεποίθηση και η τόλμη ενώνονται.

Η συλλογή BBOLD αποτελείται από ένα εύρος χαμηλών και ψηλών sneakers, καθένα από τα οποία κάθεται πάνω από δύο ανεξάρτητες σόλες, συγχωνευμένες σε μια τολμηρή αρχιτεκτονική δομή. Πέρα από την ιδιαίτερη νέα προσέγγιση στην εμφάνιση και το ύψος, η συλλογή έχει αρκετές αναφορές σε οικεία στοιχεία της Balmain. Μικρές χρυσές λεπτομέρειες στη σόλα, το μονόγραμμα του οίκου και το λογότυπο “B” στις πλαϊνές επιφάνειες αλλά και η επιμονή στη λεπτομέρεια και την εξειδικευμένη τεχνική, σχετίζονται με την ορισμό της πολυτέλειας που προσφέρει ο οίκος.

Ο Olivier Rousteing, καλλιτεχνικός διευθυντής της Balmain δήλωσε πως η συλλογή BBOLD αποτελεί μια αντανάκλαση του κόσμου της Balmain, ενός κόσμου όπου μπορείς να είσαι αυτός που θέλεις.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR