Quantcast

Replica: Η συλλογή που φανερώνει την αγάπη του Yamamoto για τα λουλούδια

Η συλλογή “Replica” του Yohji Yamamoto, φέρνει ξανά στο προσκήνιο σημαντικά κομμάτια της διάσημης αντρικής συλλογής του σχεδιαστή από την collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 1996.

Το εύρος της συλλογής κυριαρχείται από ζωηρά μοτίβα λουλουδιών και κεντήματα, τονίζοντας την αγάπη του σχεδιαστή για τις παιώνιες, τους κόκκινους φοίνικες και τα ηλιοτρόπια. Εκείνη η πασαρέλα αποτέλεσε θέαμα ακόμη και για τον ίδιο το σχεδιαστή, καθώς είχε προσλάβει έναν όχλο από έφηβα αγόρια για να αναδείξουν την κολεξιόν του. Ήταν λες και αυτά τα αγόρια φορούσαν αναβαθμισμένες εκδοχές των ρούχων των πατεράδων τους, καθώς έμοιαζαν να επιπλέουν σε υπερμεγέθη, στολισμένα με λουλούδια ρούχα, που θεματικά ταίριαζαν με την αγάπη του Yamamoto για το ανδρόγυνο στυλ.

Διάφορα αντικείμενα περιλαμβάνονται στη συλλογή Replica SS96, όπως τέσσερα είδη από τζάκετ, τέσσερα ζευγάρια παντελόνια και τρεις μπλούζες, όλα φτιαγμένα στα πρότυπα της αρχικής συλλογής. Όλα τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στο Ayoma store του Τόκιο, από τις 30 Μαΐου και το κόστος τους θα κυμαίνεται από 400 έως 2500 δολάρια.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR