Quantcast

Το luxury hotel Amanjena που αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο του Μαρακές

Εμπνευσμένο από τα κτίρια της παλιάς πόλης του Μαρακές, με τη χαρακτηριστική ροζ απόχρωση στους τοίχους, αλλά και από τους κήπους Μενάρα του 12ου αιώνα, το μεγαλοπρεπές Amanjena βρίσκεται λίγο έξω από τη μυθική Κόκκινη Πόλη και τραβά τα βλέμματα του κοινού.

Ανάμεσα στις σκεπαστές αυλές με τα εντυπωσιακά συντριβάνια, παραδοσιακές ερυθρές κολώνες, οδηγούν στην κεντρική δεξαμενή νερού, που «δροσίζει» τους κήπους. Γύρω από αυτό το υγρό έργο τέχνης, βρίσκονται οι ευρύχωρες ιδιωτικές βίλες και οι σουίτες με δικό τους κήπο, ενώ κάποιες διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Θολωτές οροφές και μαυριτανικές καμάρες, πλαισιώνουν το κομψό εσωτερικό, με τους άνετους χώρους και τα ευρύχωρα δωμάτια να καθρεφτίζουν τη γειτονική Σαχάρα.

Πέρα από τα πολυτελή δωμάτια, το παραμυθένιο ξενοδοχείο διαθέτει έναν ολοκληρωμένο χώρο ευεξίας με μαρμάρινα χαμάμ, εστιατόρια όπου υμνούνται οι Μαροκινές γεύσεις αλλά και οι κουζίνες της Ιταλίας και της Ιαπωνίας, καθώς και αμέτρητες οικογενειακές δραστηριότητες που μυούν τους επισκέπτες στην κουλτούρα της πανέμορφης αυτής πόλης.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR