Quantcast

Jacopo Venturini: Ο νέος CEO του οίκου Valentino

Ο ιταλικός οίκος Valentino, ανακοίνωσε την επιστροφή του Jacopo Venturini στον ρόλο του CEO του brand, από την 1η Ιουνίου.

Ο Venturini αφήνει πίσω του το δυναμικό του οίκου Gucci, όπου συνεργαζόταν στενά με τον Alessandro Michele για την υλοποίηση του νέου οράματος της ετικέτας. Πριν από αυτή τη θέση, o Venturini ήταν κομμάτι του οίκου Valentino και όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να επιστρέψει και πάλι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για τρίτη φορά στον Valentino. Ο Valentino σημαίνει κληρονομιά και μέλλον για μένα, θα είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί με τον Pierpaolo», ανέφερε σε δήλωσή του ο Venturini.

Ο Jacopo Venturini επιστρέφει στον Vlanetino αντικαθιστώντας τον Stefano Sassi, ο οποίος ήταν επικεφαλής της μάρκας από το 2006 και έχει αναγνωριστεί ότι καθοδήγησε την εταιρεία και της έδωσε ένα σύγχρονο προφίλ. «Ήταν μια απίστευτη προσωπική και επαγγελματική εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στον Valentino», δήλωσε ο Sassi. «Οι αποφάσεις που έλαβα για αποχώρηση είναι σε πλήρη συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους. Εύχομαι το καλύτερο στους συναδέλφους μου.» Ο πρόεδρος του Valentino Rachid Mohamed Rachid είπε: «Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον Stefano Sassi για τους αξιοσημείωτους στόχους που επιτεύχθηκαν την τελευταία δεκαετία. Ο ρόλος του Stefano ήταν καθοριστικός για τη μετατροπή του Valentino σε μια σύγχρονη μάρκα του σήμερα.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR