Quantcast

Το νέο δημιούργημα της New Balance ανατρέπει όλα όσα ξέραμε

Το νέο μοντέλο 327 της New Balance κυκλοφορεί πλέον σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ως μια νέα εκδοχή των New Balance της δεκαετίας του ’70, το 327 συνδέει διάφορα κομμάτια αυτής της εξέχουσας κληρονομιάς, παρουσιάζοντας ένα εξ ολοκλήρου νέο στυλ παπουτσιού.

Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από το απαλό στο πολύ έντονο, καθώς υπάρχει ο συνδυασμός του ζωηρού μπλε με το έντονο πορτοκαλί, η επιλογή  του παραδοσιακού λευκού και γκρι, ενώ ο τρίτος συνδυασμός περιλαμβάνει γκρι, μαύρο και ροζ και κυκλοφορεί μόνο σε γυναικεία μεγέθη. Όλοι οι συνδυασμοί είναι φτιαγμένοι από νάιλον και σουέτ ύφασμα. Ο σχεδιασμός του παπουτσιού ολοκληρώνεται με το λογότυπο N σε μεγάλο μέγεθος, μια λεπτή εσωτερική σόλα αφρού και την εξωτερική  ανάγλυφη -εμπνευσμένη από το μοντέλο 355- σόλα. Χάρη στους ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς, τη σουέτ εμφάνιση και τα έντονα λογότυπα, και τα τρία ζευγάρια αποτελούν ελκυστικές επιλογές για τους λάτρεις της New Balance.

Το 327 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου στην τιμή των 110 και 90 δολαρίων, για τα αντρικά και γυναικεία μεγέθη αντίστοιχα.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR