Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας ενώνονται για μια φιλανθρωπική δημοπρασία του COVID-19

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως Balenciaga, COMME des GARÇONS, Louis Vuitton, Dior και Celine, ενώθηκαν εν μέσω της κρίσης του COVID-19, συγκεντρώνοντας χρήματα -μέσω μιας δημοπρασίας με σημαντικά items- για να βοηθήσουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό #ProtegeTonSoignant.

Ο οργανισμός, που συγκεντρώνει και μοιράζει εφόδια στους εργαζομένους του τομέα υγείας στη Γαλλία, αυτή τη φορά θα βοηθηθεί από 80 + γνωστές εταιρείες μόδας, οι οποίες δημιουργούν μια δημοπρασία άνευ προηγουμένου. Εταιρείες όπως οι Chanel, CELINE, Dior, Imane Ayissi and Rabih Kayrouz, θα συμμετέχουν στην ενέργεια, είτε προσαρμόζοντας ένα υπάρχον κομμάτι της συλλογής τους, είτε δημιουργώντας ένα νέο, με όλες τις συμμετοχές να περιέχουν αναφορές στο μπλε ηλεκτρίκ χρώμα του #ProtegeTonSoignant.

Όσοι βρίσκονται σπίτι χωρίς κάποια πρόσβαση σε υλικά παραγωγής και εξοπλισμό, μπορούν εξίσου να υποβάλλουν σκίτσα ή ακόμη και υπηρεσίες κατόπιν παραγγελίας, στους δυνητικούς πελάτες της δημοπρασίας. Στις συλλογές θα περιλαμβάνονται από μεμονωμένα κομμάτια μέχρι και ολόκληρα σύνολα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 100 ευρώ.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 13.00 το μεσημέρι την 1η Μαΐου, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του La Mode S’Engage και θα διαρκέσει ως το τέλος της 4ης Μαΐου.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.