Quantcast

Airbnb Experiences: Η υπηρεσία που ένωνε τους ταξιδιώτες γίνεται πλέον online

Από το 2016 και όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι εμπειρίες του Airbnb, έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι πολλών ταξιδιών και εξερευνήσεων. Μέσω της πλατφόρμας των Airbnb Experiences, οι ταξιδιώτες είχαν την ευκαιρία να δουν νέα μέρη, να δοκιμάσουν νέα φαγητά, να γνωρίσουν ανθρώπους και να δουν τον κόσμο μέσα από μια νέα προοπτική.

Πλέον με τη διάδοση του Covid-19 και καθώς όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν “παγώσει”, η γνωστή εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμά της να ανακαλύψουμε τον κόσμο! Γι’ αυτό προσφέρει πλέον πολλές από αυτές τις εμπειρίες διαδικτυακά. Την Πέμπτη, η Airbnb κυκλοφόρησε τις διαδικτυακές εμπειρίες, προσφέροντας έναν νέο τρόπο στους ανθρώπους, ώστε να συνδεθούν, να ταξιδέψουν εικονικά αλλά και να κερδίσουν κάποιο εισόδημα, όπως δήλωσε η εταιρεία. H γνωστή εταιρεία, συνεργάστηκε με οικοδεσπότες από όλο τον κόσμο, ώστε να βρει λύσεις.

Όπως δηλώνει η Catherine Powell, υπεύθυνη του τμήματος των εμπειριών, υπήρξε μεγάλη ζήτηση από τους οικοδεσπότες ώστε να μπορέσουν με κάποιο τρόπο να συνεχίσουν να μεταδίδουν τη μαγεία της εμπειρίας από την πραγματική ζωή, στον ψηφιακό κόσμο. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εμπειρίες όπως διαλογισμός με βουδιστές μοναχούς, μαγειρική με μια οικογένεια από το Μαρόκο, μαθήματα οινογνωσίας κ.ά.

Με αυτό τον τρόπο η Airbnb στοχεύει στο να ψυχαγωγηθεί ο έγκλειστος πληθυσμός αλλά ταυτόχρονα να στηριχτεί οικονομικά ένα κομμάτι των οικοδεσποτών, που έχασε το εισόδημα του λόγω της πανδημίας. H εταιρεία, σε συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς, μεριμνά και για τους ηλικιωμένους  δημιουργώντας μια σειρά από δωρεάν προγράμματα, που έχουν στόχο την ψυχαγωγία των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονται σε ειδικά κέντρα.

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR