Quantcast

Η live εμφάνιση του Andrea Bocelli από τον καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου

Όπως οι περισσότερες εκκλησίες αυτό το Πάσχα έτσι και ο ιστορικός καθεδρικός Duomo του Μιλάνου στην Ιταλία, θα είναι κλειστός για το κοινό λόγω της πανδημίας του covid-19. Μέσα στην άδεια αίθουσα του ναού όμως, θα αντηχήσει η φωνή του φημισμένου τραγουδιστή της όπερας, Andrea Bocelli, σε μια ειδική εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά, την ημέρα του Καθολικού Πάσχα δηλαδή στις 12 Απριλίου.

Η συναυλία με τίτλο “Bocelli: Music for Hope” θα προβληθεί από το κανάλι του Bocelli στο Youtube στις 7 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, οπότε στην Ελλάδα η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στις 8. Ο Ιταλός τενόρος θα συνοδεύεται μόνο από τον οργανοπαίχτη του καθεδρικού, Emanuele Vianelli. Στο πρόγραμμά του θα περιλαμβάνονται κλασσικά κομμάτια όπως το Ave Maria και το Sancta Maria, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Universal Music Group, η οποία συνεργάζεται στενά με την πόλη του Μιλάνου, για να φέρει εις πέρας τη μετάδοση.

“Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλους μας. Η χαρούμενη γαλήνη που μας διέπει αυτές τις μέρες, έχει διαταραχθεί λόγω της πανδημίας που βιώνουμε. Είμαι σίγουρος ότι η εκπληκτική φωνή του Bocelli θα αποτελέσει τον εναγκαλισμό που μας λείπει αυτές τις ημέρες, μια δυνατή αγκαλιά, ικανή να ζεστάνει την καρδιά του Μιλάνου, της Ιταλίας και ολόκληρου του κόσμου”. δήλωσε ο δήμαρχος του Μιλάνο Giuseppe Sala.

Ο Bocelli έχει δωρίσει ήδη 140.000 ευρώ στα νοσοκομεία της Ιταλίας, που έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία, ενώ στις 18 Απριλίου έχει προγραμματιστεί να συμμετέχει και στη φιλανθρωπική συναυλία “One World: Together at Home”.

 

 

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR