Μιλάνο: Η Salon del Mobile ακυρώνεται επισήμως για το 2020

Με την Ιταλία ακόμη να πλήττεται καθημερινά από την πανδημία του κορονοϊού, ο οργανισμός Fiera του Μιλάνου, ανακοίνωσε ότι η Salone del Mobile 2020 ακυρώνεται στα πλαίσια της διασφάλισης της υγείας των πολιτών.

Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση αρχικά αναβλήθηκε, από τις 21-26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη, στις 16-21 Ιουνίου. Παρόλα αυτά, με την επιδημία να εκτιμάται ότι θα εξαπλωθεί ως το καλοκαίρι, οι επίσημοι φορείς πίσω από την έκθεση του Μιλάνου, αποφάσισαν να ακυρώσουν τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, που ως συνήθως απέφερε εκατομμύρια ευρώ στην ιταλική οικονομία. Η δήλωση από τους οργανωτές αναφέρει: Παρόλο που ήμασταν αποφασισμένοι να μείνουμε στην ημερομηνία του Ιουνίου και να επιτρέψουμε τη διεξαγωγή της έκθεσης όπως είχε ήδη προγραμματιστεί, οι τωρινές πρωτοφανείς συνθήκες και η μεσοπρόθεσμη αβεβαιότητα υποδεικνύουν ότι η φετινή Salone δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Το προηγούμενο έτος, 386.236 άνθρωποι από 181 χώρες επισκέφτηκαν το Salone del Mobile, το Fuorisalone και τα παρεμφερή προγράμματα, στα πλαίσια του Milan Design Festival 2019.

Πλέον, οι διοργανωτές ρίχνουν την προσοχή τους στο 2021, την 60η επέτειο της οργάνωσης, με τη νέα ημερομηνία να έχει ήδη οριστεί για τις 13-18 Απριλίου.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Το ψηλότερο ρετιρέ της Ν. Ζηλανδίας με την πανοραμική θέα