Η νέα non-gender συλλογή της Converse

Ενισχύοντας την unisex φιλοσοφία των παπουτσιών της, η Converse δημιουργεί την πρώτη της σειρά ρούχων που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες.

Με την ονομασία SHAPE, η σειρά εμπνέεται από την unisex προσέγγιση των Chuck Taylor, δημιουργώντας μια αντίστοιχη σειρά που απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή. Ο σχεδιασμός των ρούχων έχει βασιστεί γύρω από το σχήμα των σωμάτων, μεταφέροντας το σημείο αναφοράς στο μέγεθος των ρούχων και όχι στο φύλο. Πέντε βασικά κομμάτια θα διατεθούν σε τέσσερα νούμερα μόνο, μέσα από το ευρύ φάσμα μεγεθών των συμβατικών αντρικών και γυναικείων κολεξιόν, ενώ η κατασκευή τους θα γίνει από 50 τοις εκατό ανακυκλώσιμο βαμβάκι και 50 τοις εκατό παρθένο βαμβάκι.  “Όταν ξεκινάς το σχεδιασμό από μια μη-παραδοσιακή θέση, υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες να επαναπροσδιοριστούν τα πάντα, από την παραγωγή, στα μεγέθη και τα υλικά.

Η σειρά SHAPE αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του πως να προσεγγίσεις τον καταναλωτή.Φέρνοντας λειτουργικότητα, συμμετοχικότητα και άνεση στα καθημερινά ρούχα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε το παιχνίδι.”, δηλώνει ο Jonathan Tappan, πρόεδρος του τμήματος ρούχων της Converse.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Solferino Bag: Η νέα τσάντα του Saint Laurent που φιλοδοξεί να γίνει η ‘it-bag’ του φθινοπώρου