Quantcast

Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού Shot on iPhone (night mode)

Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού “Shot on iPhone” νυχτερινής λήψης, παρουσιάζοντας έξι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Στους νικητές συγκαταλέγονται ο Konstantin Chalabov, που απαθανάτισε μια χιονισμένη εικόνα στη Μόσχα, ο Andrei Manuilov επίσης από τη Μόσχα, o Mitsun Soni από το Μουμπάι της Ινδίας καθώς και άλλοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο. Οι νικητές του διαγωνισμού προτίμησαν το iPhone 11 και τις παραλλαγές του, καθώς διαθέτει διπλή κάμερα στη βασική συσκευή και τριπλή κάμερα στην εξελιγμένη έκδοση.

Οι συσκευές χρησιμοποιούν έναν νέο ευρύ αισθητήρα με 100% Focus Pixels που επιτρέπει τις νυχτερινές λήψεις, καθώς επίσης και τεχνολογίες smart hdr που προσφέρουν υψηλή αντίθεση χρωμάτων. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτέλεσαν σημαντικοί iPhone φωτογράφοι, όπως οι Tyler Mitchel, Malin Fezehai, Sarah Lee, Alexvi Li, Darren Soh, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Arem Duplessis, και Jon McCormack, σχολιάζοντας τις συμμετοχές. Οι νικητήριες φωτογραφίες υπάρχουν ήδη στο διαδίκτυο και στους λογαριασμούς της Apple αλλά θα προβληθούν και διαφημιστικά τους επόμενους μήνες.

 

More Stories
DSC8077 copy 2 (1)
The C Edition “Cruise” Collection S/S 2024
DIDÉE.GR