Quantcast

Prada & Unesco συνεργάζονται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας

Η Prada συνεχίζει να αναπτύσει τη sustainability στρατηγική της μέσω μιας νέας εταιρικής σχέσης με την UNESCO. Η συνεργασία αυτή πρόκειται να παρουσιάσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα σε σχολεία, σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τον Μάιο.

Πρόθεση του προγράμματος είναι να ενημερώσει τη νέα γενιά για τη σημασία της υιοθέτησης πιο υπεύθυνης και προσεγμένης συμπεριφοράς προς τους ωκεανούς. Επιπλέον, η Prada και η UNESCO επιθυμούν να δημιουργήσουν μια στάση «βιώσιμης κατανάλωσης» που να συνδέεται με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030.

Ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία “Πέρα από την θάλασσα”, ο επικεφαλής του τμήματος Marketing της LRP, ο Lorenzo Bertelli, δήλωσε: “Για τον όμιλο Prada, η προώθηση του πολιτισμού και της εκπαίδευσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής για το sustainability. Η συνεργασία με την UNESCO αγκαλιάζει αυτό το μονοπάτι και ανοίγει ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με σπουδαστές σε όλο τον κόσμο”.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR