Ο Jean Paul Gaultier ανακοινώνει το τελευταίο ντεφιλέ της καριέρας του

Ο διάσημος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, κλείνει 50 χρόνια καριέρας στον χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά τις πασαρέλες. Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, γνωστός για την τολμηρή του ματιά στην υψηλή ραπτική, ανακοίνωσε ότι η επόμενη επίδειξη μόδας του στο Παρίσι που είναι θέμα ημερών για να γίνει, θα είναι και η τελευταία του.

Ανακοίνωση του σχεδιαστή
«Την 22α Ιανουαρίου του 2020, θα γιορτάσω τα 50 χρόνια καριέρας μου στον χώρο της μόδας με ένα μεγάλο ντεφιλέ-σόου υψηλής ραπτικής, στο Θέατρο Σατλέ. Θα είναι επίσης το τελευταίο μου ντεφιλέ», σημειώνει ο δημιουργός στο δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Όμως, να είστε ήσυχοι, ο οίκος Μόδας Gaultier Paris συνεχίζει, με ένα νέο σχέδιο, του οποίου είμαι ο εμπνευστής και που θα σας αποκαλυφθεί σύντομα», συμπλήρωσε.

Ο Γάλλος μόδιστρος ηλικίας 67 ετών, που ξεκίνησε την καριέρα του κοντά στον Πιερ Καρντέν, θεωρήθηκε το «κακό παιδί» της βιομηχανίας της μόδας από τότε που ανέτρεψε τους ενδυματολογικούς κώδικες τη δεκαετία του 1980. Είναι ο σχεδιαστής εμβληματικών δημιουργιών όπως ο κορσές που φόρεσε η Μαντόνα με τον στηθόδεσμο σε σχήμα κώνου.

 

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
suspended house 2
Το Suspended House του Ιρανού αρχιτέκτονα Milad Eshtiyaghi