Quantcast

Απογειώστε τις αισθήσεις σας σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι με τη νέα σειρά L’OR Origins

Οι 5 νέες ποικιλίες του L’OR Espresso σε καλούν να ανακαλύψεις 5 νέους μοναδικούς espresso με εξωτική προέλευση.

O L’OR Espresso λανσάρει πέντε νέες, εξωτικές ποικιλίες καφέ εμπλουτίζοντας τις εννέα ήδη υπάρχουσες. Η νέα σειρά L’OR Origins υπόσχεται μία ακόμα πιο πλούσια και σαγηνευτική εμπειρία espresso, με κάθε ποικιλία να αντλεί τη μοναδικότητά της από το ιδιαίτερο περιβάλλον της περιοχής προέλευσής της, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σε προορισμούς με διαφορετικά αρώματα και εντάσεις και αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη γεύση ενός αυθεντικού Espresso. Αφήστε τον εαυτό σας να σαγηνευθεί από τη χρυσή τελειότητα ενός L’OR Origins.

Ένα μοναδικό ταξίδι που σαγηνεύει τις αισθήσεις μέσα από κάθε γουλιά espresso!

Δείτε παρακάτω, επιπλέον πληροφορίες για τη νέα σειρά Origins:

Colombia (Andes): Πολυδιάστατος, οξύς και μυστηριώδης, ο L’OR Colombia παράγεται από τους πιο εκλεκτούς κόκκους Arabica από τις Άνδεις της Κολομβίας, με ένταση 8.

Papua New Guinea (Highlands): Με ιδιαίτερη, φρουτώδη γεύση και μαγευτικό άρωμα ξύλου, η ποικιλία αυτή προέρχεται από το υγρό κλίμα των εύφορων ηφαιστειακών περιοχών της Παπούα Νέα Γουινέα. Ένταση 7.

Guatemala (Huehuetenango0: Ο Espresso L’OR με προέλευση από το Χουεχουετενάνγκο της Γουατεμάλα είναι κομψός, φρέσκος και αρωματικός, με νότες μήλου και εσπεριδοειδών. . Ένταση 7.

Indonesia (Sumatra): Με αφετηρία τη ζούγκλα της Σουμάτρα στην Ινδονησία, αυτή η ποικιλία L’OR με τις λεπτές νότες από σκούρο κακάο και ξύλο κέδρου, έχει γεμάτο σώμα και επίγευση γλυκόριζας που διαρκεί. Ένταση 9.

India (Karnataka): Η ιστορία της δυνατότερης σε ένταση ποικιλίας – ένταση 10 – ξεκινά από τους λόφους της νότιας Ινδίας. Οι ζωηρές και φρουτώδεις νότες του ξυπνούν συναρπαστικά και τολμηρά αρώματα.

L’OR. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR