Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020

Το κλασικό μπλε θα επηρεάσει όλες τις τάσεις όπως φαίνεται, αφού θα είναι το χρώμα του έτους 2020, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone.

Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το «Classic Blue» θα είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2020, περιγράφοντάς το ως ελαφρώς πιο σκούρο από την πρωταρχική απόχρωση του μπλε. «Κομψό μέσα από την απλότητά του και ταυτόχρονα πιο διαχρονικό». Το κλασικό μπλε, φαίνεται ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτή την εποχή καθώς εκτός από κομψή και διαχρονική, η απόχρωση είναι άνευ εποχιακού περιορισμού, καθιστώντας την προσβάσιμη και επιθυμητή, για ανθρώπους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Οι «καθησυχαστικές» ιδιότητες του χρώματος Pantone 19-4052 Classic Blue, ενισχύουν την επιθυμία μας για ένα αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε το πέρασμα σε μια νέα εποχή, εκτιμούν οι ιθύνοντες του Pantone.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Pantone, δήλωσε ότι το Classic Blue είναι το σύμβολο της εμπιστοσύνης, της πίστης και της αξιοπιστίας.

Εδώ και μια δεκαετία, υπάρχει το ίδιο αίσθημα ανησυχίας στον κόσμο, γι ‘αυτό, με βάση όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στον πλανήτη, επιλέξαμε το μπλε, εξήγησε στο TIME, η Λόρι Πρέσμαν, αντιπρόεδρος του Pantone. «Είναι καθησυχαστικό γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Χτίζει τη σύνδεση». Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Pantone, δήλωσε ότι το Classic Blue είναι το σύμβολο της εμπιστοσύνης, της πίστης και της αξιοπιστίας

View this post on Instagram

Introducing the Pantone Color of the Year 2020, PANTONE 19-4052 Classic Blue, a timeless and enduring blue hue elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of Classic Blue offer the promise of protection; highlighting our desire for a dependable and stable foundation from which to build. As we cross the threshold into a new era, Pantone has translated the hue into a multi-sensory experience to reach a greater diversity of people and provide an opportunity for everyone to engage with the color. We will be tapping into sight, sound, smell, taste, and texture to make the Pantone Color of the Year for 2020 a truly immersive color experience for all. Link in bio to learn more about Classic Blue. #Pantone2020

A post shared by PANTONE (@pantone) on

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Η HBO διαθέτει 500 ώρες περιεχομένου δωρεάν για προβολή με το #StayHomeBoxOffice