Το πρώτο Makeup Museum ανοίγει τις πόρτες του στη Νέα Υόρκη

Σύντομα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νέας Υόρκης θα μπορέσουν να μάθουν πολλά και να δουν ακόμα περισσότερα στο πρώτο Makeup Museum, στην περιοχή Meatpacking του Μανχάταν.

Ο νέος χώρος που θα αφιερώνεται στη βιομηχανία της ομορφιάς, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον Μάιο του 2020 σε έναν χώρο στην οδό Gansevoort 94, με εναρκτήρια την έκθεση Pink Jungle: Makeup της δεκαετίας του 1950 στην Αμερική.

Λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του The Makeup Museum, το νέο μουσείο θα παραμείνει στο συγκεκριμένο σημείο για έξι μήνες, ενώ οι άνθρωποί του αναζητούν ένα μόνιμο χώρο στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το περιεχόμενο του μουσείου, σκοπό έχει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του, παρουσιάζοντας πολλές πληροφορίες και εικόνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ολόκληρο τον κόσμο.

Το νέο δημιούργημα θα διερευνήσει την μεγάλη «έκρηξη» που έγινε στη βιομηχανίας της ομορφιάς μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, εξετάζοντας τις τάσεις μακιγιάζ που έγιναν διάσημες από τα θηλυκά αστέρια της εποχής, όπως η Marilyn Monroe και η Audrey Hepburn.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Τα 16 dots του Alex Franzolini