Quantcast

Marc Jacobs: Σε δημοπρασία η προσωπική του συλλογή έργων τέχνης

Πολύτιμα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του διαμερίσματός του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη θα πωληθούν σε δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s.

Περισσότερα από 150 έργα καλλιτεχνών όπως οι Εντ Ρούσα, Ρίτσαρντ Πρινς, Ουρς Φίσερ και Άντι Γουόρχολ, Μορίς Μαρινό, Φρανσίς Πικαμπιά, Αλμπέρτο και Ντιέγκο Τζακομέτι και έπιπλα των Εζέν Πριτζ και Πολ Ντιπρέ Λαφόν θα μπορούν να αγοραστούν από τους υποψήφιους, στις δημοπρασίες που έχει ορίσει ο οίκος για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

O οίκος Sotheby’s πραγματοποιεί στις 13 Νοεμβρίου δημοπρασία με τίτλο «Ιμπρεσιονισμός και Ημέρα Σύγχρονης Τέχνης», στις 14 Νοεμβρίου μία άλλη με τίτλο «Απογευματινή Δημοπρασία Σύγχρονης Τέχνης», στις 15 Νοεμβρίου μία άλλη με τίτλο «Ημέρα Σύγχρονης Τέχνης» και τέλος μία στις 9 Δεκεμβρίου με τίτλο «Πολύτιμα Κοσμήματα».

Ο Sotheby’s σχεδιάζει επίσης στις 12 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη δημοπρασία αντικειμένων και επίπλων του Μαρκ Τζέικομπς από την κατοικία του στο Παρίσι με τίτλο «Marc Jacobs: A Life of Design».

Ο σχεδιαστής μόδας πρόσφατα απέκτησε με τον σύζυγό του, μια τετραώροφη κατοικία σχεδιασμένη από τον Φρανκ Λόιντ Ράιτ στο Ράι της πολιτείας της Νέας Υόρκης και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στη Νέα Υόρκη, στην οδό Bethune έναντι 14,5 εκατ. δολαρίων.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR