Η κατοικία μιας οικογένειας στο Τελ Αβίβ που πλημμυρίζει από καλαισθησία

Μια οικογένεια στο Τελ Αβίβ, αγόρασε το ακίνητο με το όνομα BZ Apartment και προσέλαβε τους ειδικούς του studioDO, για να ανακατασκευάσουν και να ολοκληρώσουν το εσωτερικό του.

Το διαμέρισμα αγοράστηκε από την οικόγεια με σκοπό να περνά όλα τα σαββατοκύριακά της σε αυτό, να ζει και να χαλαρώνει σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Η νέα κατοικία βρίσκεται σε κτίριο της δεκαετίας του ’60, μετρά 100 τετραγωνικά μέτρα και φέρει έναν ενιαίο χώρο με την κουζίνα, το σαλόνι και την τραπεζαρία καθώς και τρία υπνοδωμάτια που το καθένα έχει το δικό του μπάνιο. Στο σαλόνι, ένας απλός γκρι καναπές συνδυάζεται με ένα εντυπωσιακό χαλί και με μια αυθεντική καρέκλα Saarinen Tulip από τη δεκαετία του ’50. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την είσοδο στο φυσικό φως την ίδια στιγμή που προσφέρουν θέα στον δρόμο και στα μεγάλα πράσινα δέντρα. Τέλος, η κουζίνα φέρει ένα μοναδικό πράσινο χρώμα στα ντουλάπια της και η κατασκευή της ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Source Design-Milk
Photos by Tal Nisim

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE