Quantcast

Η νέα BMW Σειρά 1 ήρθε για να προσελκύσει βλέμματα θαυμασμού

Η νέα BMW Σειρά 1 ήρθε για να προσελκύσει όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Αυτό το καταφέρνει με την εξαιρετική της σχεδίαση που την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από το πλήθος. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό με τον μοντέρνο διάκοσμο που εμπνέει με την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και την ευρυχωρία.

Οι αποδοτικοί κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην BMW Σειρά 1, καθώς και οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Παράλληλα, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς επιτρέπουν να φτάνετε πάντα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας.

Η νέα BMW Σειρά 1 έχει νεανικό, εντυπωσιακό και urban χαρακτήρα. Οι συμπαγείς διαστάσεις, η ρέουσα σχεδίαση της οροφής και οι εντυπωσιακές, δυναμικές γραμμές υπόσχονται ευελιξία και οδηγική απόλαυση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο μοντερνισμός και η καθαρότητα της σχεδίασης. Επιπλέον, προσφέρει στους επιβάτες περισσότερους χώρους από ποτέ.

Domagoj Dukec, Αντιπρόεδρος Τμήματος Σχεδίασης BMW.

Η νέα BMW Σειρά 1 δημιουργεί ισχυρές εντυπώσεις, τόσο με την εσωτερική όσο και με την εξωτερική της σχεδίαση. Αρχής γενομένης από το δυναμικό μπροστινό τμήμα με τη μεγάλη μάσκα με διπλά “νεφρά” και τον φαρδύ μπροστινό προφυλακτήρα.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR