Quantcast

Τα λαχταριστά Burgers & τα μοναδικά Cocktails του Juju Bar & Restaurant

Comfort food σε συνδυασμό με εμπνευσμένα spirits καθιστούν το Juju Bar & Restaurant «the place to be» κάθε Πέμπτη!

To Juju Bar & Restaurant, το feel-good εστιατόριο του ξενοδοχείου Divani Caravel, εγκαινιάζει το νέο του concept menu “Burgers & Cocktails” και οι αθηναϊκές Πέμπτες αποκτούν έξτρα ενδιαφέρον!

Από τις 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, οι επισκέπτες του Juju Bar & Restaurant θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν (επιπλέον του βασικού καταλόγου) ανάμεσα σε πέντε δημιουργικές προτάσεις λαχταριστών burger, πάντα με την επιμέλεια του ταλαντούχου chef Σάββα Ληχανίδη.

Εκτός από τον βασιλιά Black Angus (στο signature 8 ½ Black Angus Burger) που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λαχταριστή λίστα, οι επιλογές περιλαμβάνουν το μοντέρνο Caesar’s Burger με κοτόπουλο , full-taste pulled pork, αστακό, αλλά και vegan μπιφτέκι σόγιας, ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται, επιλέγοντας το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί άνθρακα ή πολύσπορο), αλλά και το συνοδευτικό που προτιμάτε (κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες ή τα ακαταμάχητα chips του Juju με τρούφα).

Η casual γαστρονομική εμπειρία, την οποία μπορείτε να μοιραστείτε μια οποιαδήποτε φθινοπωρινή Πέμπτη με την παρέα σας, απογειώνεται μέσα από τη λίστα των πέντε limited-edition cocktail σε συνεργασία με την Diageo. Director’s Mule με vodka και γλυκόξινες νότες από lime και ανανά ή ένα αφρώδες Nun’s Celebration; Τι αυθόρμητα συμπεράσματα μπορούν να βγούν από αυτή την περιπέτεια με τις γεύσεις, τα ονόματα και τις διαθέσεις;

Οι πληθωρικές γεύσεις των burger και τα μεθυστικά αρώματα των cocktails, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη κινηματογραφική αισθητική και την ατμοσφαιρική μουσική του χώρου του εστιατορίου του Divani Caravel, υπόσχονται τις πιο γοητευτικές βραδιές της πόλης.

Για το ιδανικό χαλαρωτικό κλείσιμο μιας απαιτητικής μέρας μετά το γραφείο, το πιο ατμοσφαιρικό μέρος για το πρώτο ραντεβού ή απλά ως το αγαπημένο σας στέκι, το Juju Bar & Restaurant είναι “the place to be” κάθε Πέμπτη – και κάθε μέρα!

@jujubarrestaurant #JujuThursdays

Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR