Η κινηματογραφική μονοκατοικία ενός φωτογράφου στην Ουαλία

Τοποθετημένο σε ένα παλιό λατομείο κοντά στο Εθνικό Πάρκο Brecon Beacons στην Ουαλία, το σπίτι που φτιάχτηκε για έναν φωτογράφο, φέρει μια ορθογώνια δομή που μοιάζει με σκοτεινό φωτογραφικό θάλαμο. Το σκυρόδεμα και το κόκκινο χρώμα του οξειδωμένου χάλυβα, δένει αρμονικά με τους χρωματισμούς τις περιοχής, κάνοντας το σπίτι ένα κομμάτι της φύσης. Στο εσωτερικό του υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένας χώρος βιβλιοθήκης και μια αίθουσα πούρων. Ο φυσικός φωτισμός που πλημμυρίζει την κατοικία κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός, δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για να αναδειχθούν τα έργα του φωτογράφου-ιδιοκτήτη.

Source Uncrate

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE