Quantcast
boutique

Ένα boutique hotel με ιστορία σε μεσαιωνικό χωριό της Τοσκάνης

Μετά από αρκετά χρόνια συντήρησης και αποκατάστασης, το πολυτελές boutique ξενοδοχείο Monteverdi Tuscany, άνοιξε τις πόρτες του παρουσιάζοντας τους νέους χώρους του.

Το δημιούργημα βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στο μεσαιωνικό χωριό με το όνομα Castiglioncello del Trinoro στην Τοσκάνη. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελείς σουίτες, γευστικές απολαύσεις στα εστιατόρια του, σπα και μπαρ με βεράντα που έχει θέα στην Val d’Orcia, τοποθεσία που έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Προκειμένου το boutique hotel να διατηρήσει την σπάνια ομορφιά του, την ιστορία του και να μη χάσει τη διαχρονικότητα του σχεδιασμού του, ο ιδιοκτήτης του Monteverdi, Michael Cioffi, ζήτησε από τον καλλιτέχνη και διακοσμητή της Ρώμης, Ilaria Miani, που έχει αποκτήσει τεράστια φήμη για την αποκατάσταση ιστορικών ιταλικών σπιτιών να επιμεληθεί το έργο.

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και η ομάδα του αριστουργήματος, κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις επικοινωνίας καθώς δεν επιθυμούν να μετατρέψουν το χωριό σε έναν ακόμα τουριστικό κλισέ προορισμό.

Source Yellowtrace

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR