Quantcast

OPI x Converse: H next level συνεργασία που θα αφήσει το στίγμα της

➡ Γράφει η Κατερίνα Παπαποστόλου
➡ Cover flat lay photo ahappycloud

Κάνε δικό σου ένα ζευγάρι από τη limited edition συλλογή OPI x Converse…

Η νέα limited edition συλλογή Neon by OPI ενώνει τις δυνάμεις της με την Converse, λανσάροντας μια συλλογή από έξι μοντέλα παπουτσιών στους striking χρωματισμούς της σειράς & σας προσκαλούν να χορέψετε στους καλοκαιρινούς ρυθμούς των φεστιβάλ!

Από τη μία, είναι η γυναικεία αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεται μέσα από το έντονο χρώμα και την ακαταμάχητη λάμψη. Από την άλλη, είναι η επαναστατική διάθεση που τοποθετείται με σιγουριά ανάμεσα στην άνεση και την απλότητα. Η συνύπαρξη και των δυο χαρακτηριστικών δημιουργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό που γίνεται συνώνυμος της σύγχρονης γυναίκας και δεν θα μπορούσε παρά να προέρχεται από τη συνεργασία δυο εμβληματικών brands.

Η OPI ενώνει τις δυνάμεις της με την Converse λανσάροντας μια συλλογή από έξι μοντέλα παπουτσιών στους striking χρωματισμούς της σειράς Neons και το αποτέλεσμα υπόσχεται να στιγματίσει το καλοκαίρι σας, περνώντας στην ιστορία του στυλ.

Αλλά επειδή η ιστορία γράφεται πάντα με έντονο χρώμα, φέτος θα έχει τις neon αποχρώσεις της OPI.

Color Your Dreams! Αν θα έπρεπε να δοθεί ένας τίτλος στο brand που άλλαξε τα δεδομένα στα βερνίκια νυχιών, τότε αυτός θα ήταν ο ιδανικότερος όλων. Με μια ιστορία που μετρά σχεδόν 40 χρόνια στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς και ένα όνομα βερνικιού που συνδέθηκε με την κομψότητα, τον δυναμισμό και την «απαγορευμένη» γοητεία, εκείνο του θρυλικού “I’m not really a waitress”, η OPI δεν σταματά να σαγηνεύει τις γυναίκες και να τις υποτάσσει στα χρώματά της. Είναι ανατρεπτική, είναι καινοτόμα, πιστεύει πως το χρώμα δίνει ζωή στο συναίσθημα και μέσα από τα βερνίκια νυχιών της το κάνει πραγματικότητα. Χαρίζει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες που τολμούν, όπως ακριβώς τόλμησε και η Suzi Weiss-Fischmann, Συν-ιδρύτρια και Brand Ambassador της OPI Products Inc το 1981 γυρίζοντας σελίδα στο nail art και συστήνοντας στον κόσμο καινοτόμα βερνίκια νυχιών με αποτέλεσμα μακράς διάρκειας με iconic ονόματα που κρύβουν πίσω τους συναρπαστικές ιστορίες.

Όμως τι μπορεί να ενώνει ένα beauty brand με μια εταιρεία παπουτσιών που έστεψε το casual footwear νικητή του στυλ; Μα φυσικά, η μουσική!

“PUMP Up the Volume” because “Music is My Muse” and dancing till the dawn. Θα μπορούσαν να είναι οι στίχοι ενός electronic dance track, αντ’ αυτού είναι τα ονόματα των νέων βερνικιών Neons by OPI που δανείζουν τους τολμηρούς χρωματισμούς τους σε έξι Converse μοντέλα που θα ανακηρυχθούν στα can’t-live-without παπούτσια σας για το φετινό καλοκαίρι.

«Θέλοντας να δημιουργήσουμε μια σειρά με οδηγό ένα συγκεκριμένο concept αντλήσαμε έμπνευση από την ηλεκτρονική dance μουσική (EDM), που γιορτάζει την bold διάθεση και την  ενεργητική στάση ζωής και δημιουργήσαμε μια «ηλεκτρισμένη» παλέτα neon αποχρώσεων του κίτρινου, μπλε, πορτοκαλί, μοβ, πράσινου και του λατρεμένου ροζ»., εξηγεί ο Jill Bartoshevich, Global Director of Color Collections της OPI. «Το EDM concept του PLUR (Peace, Love, Unity, Respect) αντιπροσωπεύει πλήρως το DNA του brand το οποίο επικεντρώνεται στο πώς τα χρώματα επιτρέπουν σε εκείνους που τα φορούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τα Neons by OPI οπτικοποιούν τα μηνύματα της χαράς, της αγάπης, της ειρήνης και της αποδοχής», συμπληρώνει.

Ένα μέσο αυτοέκφρασης αποτελούν και τα θρυλικά sneakers της Converse που υπό τα ονόματα των Chuck Taylor, Cons, John Varvatos και Jack Purcell και μέσω τολμηρών αποχρώσεων κατάφεραν ξεκινώντας από τα γήπεδα να σκαρφαλώσουν στις μουσικές σκηνές, να φλερτάρουν με τις πασαρέλες για να φτάσουν να εισχωρήσουν ακόμα και στο high fashion. Κατάφεραν να γίνουν τα θρυλικότερα sneakers όλων των εποχών που τάραξαν τα νερά στη sport υποδηματοποιία, όπως ακριβώς έκανε και η OPI στο nail industry. Και γι’ αυτό μαζί οι δύο αυτές θρυλικές εταιρείες βρήκαν τον τρόπο να απογειώσουν στυλιστικά το καλοκαίρι σας.

Με το μποτάκι Chuck Taylor All Star High Top να «βάφεται» σε ένα ξεσηκωτικό neon ροζ και να βαπτίζεται “V-I-PINK Passes” ή σε ένα statement μπλε και να κερδίζει τον τίτλο “Music Is My Muse”, το κλασικό All Star Low Top να δανείζεται τις αποχρώσεις του φλουο μωβ και κίτρινου υπό τα ονόματα “Positive Vibes Only” και “Pump Up The Volume” αντίστοιχα, μέχρι τα platform σανδάλια One Star Sandalism σε σουρεαλιστικό πράσινο και ροζ με τους τίτλους “Dance Party Teal Dawn” και “V-I-PINK Passes” να υπόσχονται ατέλειωτο χορό στις συναυλίες, η OPI x Converse συλλογή δεν αφήνει περιθώρια στυλιστικού λάθους, παρά χαρίζει στο καλοκαίρι μια αστείρευτη neon ενέργεια στα άκρα.

Διαγωνισμός!

Κάνε δικό σου ένα ζευγάρι της συλλογής OPI x Converse!

1. Κάνε share το post και τον διαγωνισμό στο facebook (βρες το post στο DIDEE MAGAZINE)
2. Κάνε like στη σελίδα της OPI Greece
3. Γράψε μας σε comment το νούμερο σου και διεκδίκησε ένα ζευγάρι της νέας συλλογής #OPIxConverseGR

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/07/2019 στις 13.30

Για να μάθετε όλα τα νέα της OPI στην Ελλάδα, ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της OPI Greece!

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR