Quantcast
Haus Laboratories

Haus Laboratories: Το beauty brand της Lady Gaga

“Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι ένα ακόμα beauty brand. Αυτό όμως είναι πολύ κακό”, δήλωσε η Lady Gaga σε μια ανακοίνωση μέσω βίντεο στο Instagram της. Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη μάρκα ομορφιάς Haus Laboratories, που κυκλοφόρησε μόλις χθες η αγαπημένη τραγουδίστρια. “Λένε ότι η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάζει, αλλά στα Haus Laboratories λέμε ότι η ομορφιά είναι το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Το glam, η έκφρασή σου, η τέχνη σου. Θέλουμε να αγαπάς τον εαυτό σου. Το σπίτι μας (=haus), οι κανόνες σας.” προσθέτει η Gaga.

Το βίντεο αυτό συνέπεσε με την δημιουργία του Instagram account της μάρκας, @hauslabs, στον οποίο δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Gaga μαζί με μοντέλα που φορούσαν τα προϊόντα της. Σε μια από τις λεζάντες μάλιστα αναφέρει: “Μαζί, χτίζουμε μια υποστηρικτική, ενδυναμωτική και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα που βασίζεται στην καλοσύνη, τη γενναιότητα και τη δημιουργικότητα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην Haus.”

Το beauty brand της Gaga κυκλοφόρησε μόλις χθες στην ιστοσελίδα της, ενώ τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του Amazon σε 9 χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Γαλλία και η Γερμανία κ.ά. Στο Amazon μάλιστα μπορεί κανείς να κάνει προ-παραγγελία, ξεκινώντας από το prime Day μέχρι και το επίσημο λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο.

Η γκάμα του beauty brand περιλαμβάνει lip glosses και κραγιόν, σκιές ματιών με glitter αλλά και χρωματιστά pigments για όλο το πρόσωπο ή το σώμα και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!

https://www.instagram.com/p/Bz6HL77FVt9/

https://www.instagram.com/p/Bzy5_2eFfeP/

Source Cpp Luxury

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR