Quantcast
Νέα Υόρκη

Tο νέο pop-up store της Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη

Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε τη Νέα Υόρκη ως την επόμενη θέση για την παγκόσμια περιοδεία των pop up καταστημάτων, που πρόκειται να ανοίξει. Το κατάστημα έκτασης 560 τ.μ. βρίσκεται στην οδό Ludlow Street 132 στην Lower East Side και θα έχει διάρκεια από τις 12 μέχρι και τις 21 Ιουλίου. Όσο για το περιεχόμενό του, θα είναι η φθινοπωρινή συλλογή του 2019 μέσα σε έναν μονοχρωματικό χώρο καλυμμένο με πράσινο νέον.

Τα κομμάτια που θα διατίθενται για αγορά στο pop up θα περιλαμβάνουν prints με σημαίες, αξεσουάρ με το εικονικό μονόγραμμα, δερμάτινα είδη, πουκάμισα και πουλόβερ με το print “New Walkers” εμπνευσμένη από τη Νέα Υόρκη και τα μοντέλα που περπατούσαν στο show.

Η κίνηση ακολουθεί μια σειρά από pop ups, που άνοιξε προηγουμένως η Louis Vuitton. Μιλάμε φυσικά για το Λονδίνο και τη Σαγκάη τον Οκτώβριο, τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο τον Ιανουάριο και το πιο πρόσφατο pop up στο Σικάγο, το οποίο έκλεισε στις 7 Ιουλίου.

Η νέα πρωτοβουλία θα συμβάλει επίσης στην τόνωση της παρουσίας της μάρκας στην Lower East Side, όπου είναι δημοφιλή καταστήματα streetwear και sneaker shops όπως το Reed Space, το Alife κ.ά.

Source FashionNetwork

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR