Quantcast
Four Seasons

Ένα σαγηνευτικό Four Seasons Hotel ανοίγει στο Σαν Φρανσίσκο

Σε έναν νέο προορισμό από την Four Seasons Hotels & Resorts θα μπορούν πλέον να μένουν οι επισκέπτες του Σαν Φρανσίσκο, από το 2020. Πρόκειται για το κτίριο 345 California Center, στο οικονομικό κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, γνωστό σήμερα ως Loews Regency San Francisco. Φυσικά, το ξενοδοχείο θα μετονομαστεί σε Four Seasons Hotel San Francisco at Embarcadero, αφού πρώτα ολοκληρωθεί μια σειρά από ανακαινίσεις.

Στεγάζεται στους 11 ψηλότερους ορόφους ενός 48όροφου κτιρίου, που μάλιστα αποτελεί το τέταρτο ψηλότερο κτίριο της πόλης. Η τοποθεσία του είναι αρκετά κεντρική, αφού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Union Square, την SoMa και το Salesforce Tower και έχει είσοδο στην οδό 222 Sansome Street.

Φυσικά τα 155 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου θα προσφέρουν αξιοζήλευτη θέα, στο Coit Tower και στο Transamerica Building, καθώς και στον Κόλπο, την Golden Gate Bridge και το Alcatraz Island. Μετά την ολοκλήρωσή του, το νέο Four Seasons ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης ένα all-day restaurant και bar και ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένες θεραπείες.

“Με ένα πλούσιο πολιτιστικό τοπίο, απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία και μια αγορά που ενισχύεται από την τεχνολογική έκρηξη της περιοχής, το Σαν Φρανσίσκο είναι μία από τις πιο δυναμικές πόλεις της χώρας. Λόγω των ισχυρών συνθηκών της αγοράς, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επισκέπτες μια δεύτερη εμπειρία Four Seasons, ενισχύοντας το portfolio μας στην Bay Area”, λέει ο Bart Carnahan, Executive Vice President για την Παγκόσμια Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και Portfolio της Four Seasons Hotels & Resorts.

Source Cpp Luxury

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR