Quantcast
Raffles Hotel

Μετά από 100 χρόνια ανοίγει το επόμενο Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη

Ένα δεύτερο Raffles Hotel πρόκειται να ανοίξει στην Sentosa της Σιγκαπούρης το 2022, περισσότερο από έναν αιώνα μετά το άνοιγμά του το 1887 στο εθνικό μνημείο του Beach Road.

Το νέο Raffles Sentosa Resort & Spa θα διαθέτει 61 βίλες με ιδιωτικές πισίνες, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1.000.000 τ.μ. δίπλα στο υπάρχον Sofitel στο νησί της Sentosa. Το στούντιο Yabu Pushelberg ήταν εκείνο που σχεδίασε το θέρετρο και επιμελήθηκε το τοπίο, το φωτισμό και το εσωτερικό. Μάλιστα το συγκεκριμένο γραφείο είχε εργαστεί στο παρελθόν σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Four Seasons Hotel Toronto και το Four Seasons Hotel New York Downtown και το St Regis Mexico City.

Οι βίλες του ξενοδοχείου θα κυμαίνονται σε μέγεθος από περίπου 260τ.μ. για μια βίλα ενός υπνοδωματίου έως 450τ.μ. για μια βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν επίσης bar, εστιατόρια, γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων και δύο meeting rooms.

Το Raffles Hotel έκλεισε το Δεκέμβριο του 2017 προκειμένου να δεχτεί την πιο εκτεταμένη ανακαίνισή του από το 1989. Πρόκειται να ανοίξει ξανά τον Αύγουστο του 2019 με νέες κατηγορίες στις σουίτες, μια αναβαθμισμένη αίθουσα χορού, καθώς και ανανεωμένα restaurants and bars.

Τέλος, για την ιστορία, το ξενοδοχείο χαρακτηρίστηκε εθνικό μνημείο το 198 και διοικείται από την AccorHotels από το 2015.

Source Cpp Luxury

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR