Quantcast
van

Η νέα ηλεκτροκίνητη έκδοση του κλασικού van της Volkswagen

Ένα ακόμη νέο van τύπου 2 αποφάσισε να κυκλοφορήσει η Volkswagen. Πρόκειται για ένα concept αυτοκινήτου με όνομα “Type 20”, το οποίο προορίζεται να είναι ηλεκτροκίνητο. Η κυκλοφορία του αυτοκινήτου σκοπό έχει να γιορτάσει τα 20 χρόνια καινοτομίας αλλά και το λανσάρισμα του νέου κέντρου καινοτομίας και τεχνολογίας της Volkswagen στην Καλιφόρνια (IECC).

Οι ιδιοφυΐες πίσω από το Type 20 το έχουν εξοπλίσει με μπαταρία 10kWh, έναν φορτιστή 2.500 Watt μέσα στο van. Όσο για τον ηλεκτρικό κινητήρα, “βγάζει” 120 BHP και ροπή στρέψης 173 lb-ft. Highlight της μοναδικής κατασκευής είναι φυσικά το σύστημα αναρτήσεων, το οποίο μπορεί να δεχθεί εντολές και να σηκωθεί μόλις ο οδηγός του το πλησιάζει.

Αν και διατηρεί το εικονικό του design, η ομάδα της Volkswagen έδωσε στο Type 20 μια σειρά από φουτουριστικές αισθητικές προσαρμογές. Το μοντέλο είναι ζωγραφισμένο με έναν ρετρό ασπρόμαυρο συνδυασμό με πορτοκαλί στοιχεία και έντονους μπλε προβολείς.

Επιπλέον, η Volkswagen συνεργάστηκε και με την Autodesk, μια αμερικανική εταιρεία λογισμικού για τον αυτοματισμό του van. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια ενσύρματη υποστήριξη σχετικά με τους καθρέπτες, τις ζάντες αλλά και το τιμόνι.

Source Hypebeast

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR