Quantcast
Kings Road

HUMBLE: O νέος παράδεισος του instagram βρίσκεται στο Λονδίνο

Στην Kings Road του Λονδίνου, εκεί όπου οι boutique και τα σπίτια μοιάζουν με την πόλη μιας πριγκίπισσας, η Humble Pizza έφτιαξε το νέο της υπερ-fancy κατάστημα. Οι Alexey Kostikov και Chieh Huang του Child Studio ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερης φιλοξενίας.

Βασικό στοιχείο έμπνευσης της μεταπολεμικής αρχιτεκτονικής ήταν τα καφέ Formica, από το West End της δεκαετίας του 1950. Τα συγκεκριμένα cafe σέρβιραν απλά σνακ με φόντο ένα νεωτεριστικό περιβάλλον και συχνά διατηρούνταν σε παστέλ αποχρώσεις, με laminate επιφάνειες και άνετες γωνιές. Βέβαια, το Child Studio δεν σταμάτησε στην έμπνευση, πέρασε στην πράξη. Προσέγγισε το εργοστάσιο της Formica και το αναδιαμόρφωσε σε ένα μοναδικό υλικό για την Humble Pizza.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι επενδυμένοι με ένα χαρακτηριστικό παστέλ ροζ χρώμα στους τοίχους, στα ντουλάπια και τις επιφάνειες. Το σκηνικό είναι τόσο μοναδικά μονότονο που εντυπωσιάζει, ενώ τα δάπεδα είναι ψηφιδωτά και η σήμανση γίνεται με νέον-μία ακόμη αναφορά στο παρελθόν.

Το όλο ροζ εσωτερικό είναι αναμφισβήτητα το τέλειο φόντο για Instagram posts, επομένως αν ποτέ βρεθείτε στην Humble Pizza στην Kings Road, μην παραλείψετε να ανανεώσετε το προφίλ σας!

Source YellowTracer

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR